And to continue with our magic adventure after a long silence followed by a super-google-translated christmas greeting.
Well we left you at arriving at the beutiful Kerikeri farm at the bay of islands. And the mighty magical first inmpression was in no way misleading I must say. The place was just as magical in the morning, with the Kune Kune pigs (hairy new zealand pigs) snorting and the free range chickens and cockrels running around.
Unfourtunatly our camera died on one of the recent treks, so no fotes here i am afraid. You will have to let your imagination do some work. Chickens and cockrels i am sure you can manage. For the Kune Kune, just imagine a pig, then pur hair on it.
We went of to a vinyard to tast some wine on borrowed bicycles and met a friendly guy named 'Kel'. We waved him over from his vinyard where he was out working and he came and let us try his produce. Bought a really tasty bottle of 'Chambourcin', said our goodbyes and started making our way home only to get the company of the vinyard dog. Eva went back with the dog and got an offer to come back the next day and help out plucking leaves the next day.
Of course we said yes and spent the next day in the field tending to the vines with a real livly californian guy named Alex. After work we all drove off to a waterfall and climbed in behind it to the hidden cave like a scene out of 'last of the mohicans.' Had a great barbecue that night washed down with a couple of bottles of Pino Gris from the vines we had tended as a gift from the vinyard owner.
With a touch of sadness we left the next day, heading back to Whangarei where we had got a chance to stay on a free range pig and cow farm. We would work a couple of hours a day in exchange for board and food...we leave you on that note, with a fond memory of Kerikeri where we one day hope to return and proimising to contue the tale and how we faired at the pig farm soon soon soon....
Och för att fortsätta med vår magiska äventyr efter en lång tystnad följt av en super-google-översatta julhälsning.
Tja vi lämnade dig vid ankomsten till vackra Kerikeri gården vid Bay of Islands. Och den mäktiga magiska first inmpression var på intet sätt missvisande måste jag säga. Platsen var lika magisk på morgonen, med Kune Kune svin (håriga nya zeeland svin) frustande och det fria kycklingar sortiment och cockrels springa runt.
Unfourtunatly vår kamera dog på en av de senaste vandringar, så ingen fotes här är jag rädd. Du måste låta fantasin jobba lite. Kycklingar och cockrels jag är säker på att du kan hantera. För Kune Kune, tänk en gris, sedan pur hår på den.
Vi gick på en Vinyard att smaka lite vin på lånade cyklar och träffade en trevlig kille som heter 'Kel'. Vi vinkade honom från hans Vinyard där han var ute i arbetslivet och han kom och låt oss försöka hans producera. Köpte en riktigt god flaska "Chambourcin", sade vår avsked och började göra våra vägen hem bara för att få företaget på Vinyard hund. Eva gick tillbaka med hunden och fick ett erbjudande att komma tillbaka nästa dag och hjälpa plocka löv nästa dag.
Självklart sa vi ja och tillbringade dagen på fältet tenderar att vinstockarna med en riktig livly kaliforniska kille som heter Alex. Efter jobbet åkte vi alla iväg till ett vattenfall och klättrade in bakom den för att den dolda grottan som en scen ur "den siste mohikanen". Hade en stor grill på kvällen sköljs ned med ett par flaskor Pino Gris från vinstockar vi hade tenderat som en gåva från Vinyard ägaren.
Med en touch av vemod vi lämnade nästa dag, på väg tillbaka till Whangarei, där vi hade fått en chans att stanna på en frigående gris och ko gård. Vi skulle arbeta ett par timmar om dagen i utbyte för kost och mat ... vi lämnar dig på att notera, med ett förtjust minne av Kerikeri där vi en dag hoppas kunna återvända och proimising till contue berättelsen och hur vi klarat på svingård snart snart snart ....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar